Debat: Modsvar til Søren Pind

Justitsminister Søren Pinds tanker i ”Søndagspanelet” 24/7 kræver i den grad et modsvar. Justitsministeren bør gribe i egen barm, før han forlanger, at enhver samfundsborger bør tage ansvar på sig. Danmarks redelighed, når det gælder muslimers negative kurver på de fleste områder, kan vi kun takke vore ryggesløse politikere for.

De har i årevis ladet stå til, med udtalelser om ”at antallet intet betyder”, og ”efter en generation bliver de som os”. De har aldrig gidet at sætte sig ind i, hvad islam står for, eller skelet til, hvordan det går, når man importerer en menneskefjendsk såkaldt religion som islam. Den såkaldte almindelige dansker har ingen aktier i vores nuværende situation, men den skyldes inkompetente politikere.

Advarselslamperne har lyst rødt i mange år, uden at der er blevet skredet ind fra politisk hold med handling og konsekvens. Alt flyder, og man kan åbenbart bare kræve og snyde sig til opholdstilladelse.

Det er mig ubegribeligt:

At man kan tage på ferie i sit hjemland, hvor man påstår sig flygtet fra.

At man kan komme udefra og have retskrav på en lejlighed og offentlig forsørgelse uden at have ydet noget til dette samfund.

At når man nægtes opholdstilladelse og bliver pålagt meldepligt, blæser det en lang march, uden der bliver skredet ind.

At folk, der er blevet nægtet opholdstilladelse, ikke kan sendes retur.

Den etniske dansker, der et helt liv har passet job, hjem og familie, bliver pålagt at betale for politikernes katastrofale handlemåde, samtidig med at de bliver stigmatiseret af gutmenschen, når man ytrer sig om problemer med islam/muslimer.

Vores politi er snart blevet reduceret til receptionister, der guider flygtninge ind i Danmark, selvom regeringen før valget lovede en ”straksopbremsning”.

Danmark er i den grad i problemer grundet politikere, der ikke har været deres opgave voksen og set stort på borgernes bekymringer. Sådan er det. Det kan man hverken lyve eller tale sig væk fra. De røde tal taler for sig selv, og da ikke alle har råd til at bosætte sig i Nordsjælland, ja, så må mange mennesker døje og tåle ”berigelsen” i form af utryghed, chikane, overfald, tyveri, hærværk og andet af politiet omtalt som ”drengestreger”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and